Protectie in lucru

Vizita pe teren: Tresa echipeaza viitorii ingineri pe santierul The Mark

tresa-echipamente-de-protectie-santier

Inca de la inceput, misiunea echipei Tresa a fost echiparea eroilor de zi cu zi. De la mesteri mici si mari, calfe si zidari, pana la divizii intregi de muncitori, nicio provocare nu este prea mare pentru Tresa. Bineinteles, nu am uitat nici de eroii in devenire! Inca de pe bancile scolii, acestia trebuie familiarizati cu cultura sigurantei la lucru. Lasand teoria deoparte, pe teren se vede cine e croit pentru aceasta meserie.

Santierul The Mark – Grivita Tower este un bun punct de inceput pentru eroii de maine. Cu ocazia unui schimb de experienta intre viitorii specialisti – atat romani, cat si francezi, Tresa s-a prezentat la datorie! In colaborare cu Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, am dat o mana de ajutor la echiparea tinerilor ingineri in devenire de la École Polytechnique din Paris.

Proiectul Grivita Tower, executat de compania austriaca Strabag, cuprinde un turn de 15 etaje si un corp alaturat de 6 etaje, cu o suprafata de 28.000 metri patrati deasupra solului si 12.500 metri patrati in subteran. Cu alte cuvinte, o locatie numai buna de explorat de catre viitorii ingineri:

DSC_3852 DSC_3874 DSC_3887 DSC_3936DSC_3979


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply