Dorim să vă informăm că, din cauza sărbătorilor pascale catolice, este posibil să existe întârzieri în livrarea comenzilor plasate în perioada 28.03.2024 - 02.04.2024. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Interviu cu Gourmet Street Food: “Eroii din bucătărie”

Interviu cu Gourmet Street Food: “Eroii din bucătărie”

Eroii de zi cu zi nu se luptă doar cu schelele, molozul și utilajele grele. Mulți dintre ei se luptă cu temperaturi ridicate, ustensile de bucătărie și efortul de a prepara mâncare pentru cei mai pretențiosi dintre noi. De aceea am încercat să aflăm câte ceva despre provocările întâmpinate în industria alimentară, cu bune și cu rele.

În ultimii ani, restaurantele mobile, sau "food trucks" au început să devină din ce în ce mai populare printre mesenii care nu doresc să stea la masă. Gourmet Street Food este un exemplu de succes: un food truck ce se mândrește cu influențe culinare americane și mexicane, aduse la îndemâna pofticioșilor. O afacere pornită în 2016, Gourmet Street Food a bătut țara în lung și în lat la evenimente, festivaluri și concerte majore, iar drumul este abia la început!

Gourmet Street Food foto via Gourmet Street Food[/caption]

Mai jos, o sesiune de Q&A cu Alex Rada de la Gourmet Street Food!

  • Ce te-a determinat sa începi afacerea?

Lucrasem în USA în 2012 și 2013, iar după experiența culinară americană am decis să aduc o parte din America la noi în țară, așa că am decis sa fac un Food Truck.

 

  • Ești bucătar de profesie, sau ai învățat din mers?

Sunt bucătar șef de profesie, deci totul a fost mai ușor pentru noi, când vine vorba de rețete și fluxul tehnologic.

 

  • Ce aduceți în plus față de competiție?

Susținem cu tărie faptul că preparatele noastre sunt echilibrate. Nu agreăm burgerii ce au prea multă chiflă sau carne și nu te lasă să simți celelalte toppinguri.

 

  • Gătești ceea ce îți place, sau te conformezi la nevoile pieței?

Am trecut de mult de perioada în care găteam ceea ce voiam eu, acum fac ce vrea publicul.

 

  • Cum vă asigurați că respectați normele de sănătate?

Toată echipa are analizele la zi, cât și cursurile de igienă și fluxul de preparare al burgerilor este atent făcut în așa fel încât preparatele să fie de cea mai bună calitate, respectând normele de sănătate.

 

  • Care sunt provocările pe care le întâmpinați gătind într-un food truck, în comparație cu o bucătărie de restaurant?

Cea mai mare provocare este dimensiunea ‘’bucătăriei’’, pentru ca te limitează la un număr maxim de preparate/oră.

 

  • Ce tipuri de echipamente de protecție folosiți?

Echipamente de protectie?:)) Nu suntem chiar pe un șantier, chiar dacă sunt riscuri și într-o bucătărie. Cei ce folosesc feliatorul sunt atent instruiți și folosesc protecția ce se află pe utilaj, în așa fel încât să nu se rănească și cam așa este cu toate utilajele noastre pentru că folosim doar utilaje profesionale ce vin cu anumite protecții din fabrică.

 

  • Cum se îmbină gătitul și livratul direct clientului?

Toata lumea este fericită. Bucătarul poate interacționa direct cu clientul și să-i înțeleagă dorințele, iar clientul este entuziasmat că poate să vadă cum îi este gătită mâncarea și în ce mediu.

 

  • Dacă ai fi client, de ce ai mânca de la Gourmet Street Food?

Aș mânca de la GSF pentru că au burgeri delicioși, suculenți, echilibrați și cel mai important, nu trebuie să mă mozolesc tot ca să îl pot mânca. Au burgeri eleganți.

 

Rămâi la curent cu noutățile Gourmet Street Food, pe pagina lor de Facebook!

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri , 8 - 16.30

comercial@tresa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!