Dorim să vă informăm că, din cauza sărbătorilor pascale catolice, este posibil să existe întârzieri în livrarea comenzilor plasate în perioada 28.03.2024 - 02.04.2024. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Materiale optime pentru confortul termic când purtați echipamentul de protecție

Materiale optime pentru confortul termic când purtați echipamentul de protecție

În timpul sezonului rece, temperaturile sunt foarte scăzute. Acest aspect este de un real interes în special pentru cei ce lucrează în aer liber.

După cum prea bine știți, cei ce lucrează în anumite condiții au nevoie de un echipament de protecție împotriva factorilor ce prezintă risc pentru organismul lor.

Având în vedere că lucrează afară, pe lângă factorul de protecție, important este și confortul termic resimțit. Niciun angajator nu își dorește să aibă angajați bolnavi deoarece acest fapt le va scădea cu siguranță randamentul în muncă.

Și, pentru că angajatorii sunt cei responsabili de furnizarea echipamentelor de protecție adecvate, ei trebuie să se asigure că acestea creează condiții optime pentru ca angajații să își desfășoare activitatea ca și în timpul sezonului cald.

Iată care sunt materialele ideale pentru echipamentul de protecție din sezonul rece!

Pentru ambele aspecte de interes - protecție și confort termic - diferența o face materialul din care este confecționat echipamentul de protecție. Așadar, sunt unele materiale pe care le recomandăm pentru sezonul rece, materiale ce se regăsesc și în colecția de echipamente de protectie din magazinul nostru online - Tresa.

*       Bumbacul - material 100% natural, foarte plăcut la atingere, împiedică apariția transpirației, rezistă și nu își schimbă forma în timp. Una dintre proprietățile remarcabile ale acestui material este faptul că poate regla temperatura corpului. Îl regăsiți în produse precum: salopetă de lucru, jacheta de iarna, combinezon, pantaloni, tricou cu mânecă lungă și multe altele.

*       Poliester - un alt material foarte rezistent ce nu reține apa, se menține cald și este ideal pentru condițiile meteorologice nefavorabile precum ploaia, vântul sau zăpada. În colecția Tresa este prezent în cadrul jachetelor de iarnă, costumelor cu salopetă, pantalonilor, vestelor și lista poate continua în acest sens.

*       Piele - încălțămintea de protecție pentru sezonul rece prezentă pe site-ul nostru https://www.tresa.ro/ este realizată predominant din piele. Acesta este un material flexibil, care ia imediat forma piciorului, fiind foarte confortabil. Absoarbe transpirația, rezistă un timp îndelungat și păstrează căldura piciorului. Va recomandăm bocancii și cizmele de lucru din colecția de încălțăminte a magazinului nostru.

Toate echipamentele de protecție ideale pentru a fi folosite în sezonul rece le regăsiți accesând tresa.ro.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni - Vineri , 8 - 16.30

comercial@tresa.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!